Сушіння зерна в імпульсному режимі агента сушіння з урахуванням шаруватості структури зернини
Анотація
На основі принципу подібності процесів тепло- та масопереносу при імпульсному осушенні
зернового шару побудовано розв’язок задачі про зміну концентрації вологи та температури
в зернині в часі, в залежності від глибини розміщення її в шарі, неоднорідності її структури, швидкості продуву міжзернового середовища та керуючих функцій (пароповітряної
суміші та температури) сушильного середовища. Це дає змогу досліджувати надалі напружено-деформований стан зернини з врахуванням міцності та вибирати оптимальні режимні
параметри осушення.
Авторське право (c) 2015 Богдана Гайвась, Вероніка Дмитрук

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.