Про постановку задачі електродинаміки для неферомагнітного шару за двостороннього індукційного нагрівання - Гачкевич, Олександр; Солодяк, Михайло; Івасько, Роман (ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ, 2018)
Зроблено постановку задачі про визначення параметрів електромагнітного поля в електро- провідному неферомагнітному шарі за двостороннього індукційного нагрівання. Зв’язану задачу для трьох областей зведено до крайової задачі для шару, розв’язок якої отримано для заданого гармонічного за часом струму індуктора. Записано енергетичні та силові чин- ники дії поля на тіло.