Аналітичний роз’вязок крайової задачі теплопровідності для системи півпростір-багатошарове покриття з неоднорідною початковою умовою за конвективного теплообміну з середовищем - Шевчук, Віктор; Гаврись, Олександр (ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ, 2018)
З використанням інтегрального перетворення Лапласа та узагальнених граничних умов отримано аналітичний розв’язок одновимірної крайової задачі теплопровідності з неоднорідною початковою умовою за конвективної взаємодії півпростору з довкіллям через багатошарове покриття.