Модифікація алгоритму побудови мінімальної генеруючої множини розв’язків СЛР в множині натуральних чисел - Kryvyi, Sergii; Chugaenko, Oleksii (ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ, 2023)
У роботі наведена оптимізаційні перетворення алгоритму побудови мінімальної генеруючої множини розв’язків системи лінійних однорідних рівнянь в множині натуральних чисел, які покращують часові характеристики цього алгоритму з обгрунтуванням та ілюстрацією роботи на прикладах.