Вплив резонансних частот на термонапружений стан і несучу здатність біметалевого шару за електромагнітної дії в режимі з імпульсним модулівним сигналом - Мусій, Роман; Мельник, Наталія; Махоркін, Микола (ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ, 2018)
Чисельно проаналізовано термонапружений стан, несучу здатність і властивості контактного з’єднання біметалевого шару з плоско-паралельними межами за електромагнітної дії в режимі з імпульсним модулівним сигналом залежно від амплітудно-частотних характеристик такої дії за резонансних частот електромагнітного поля.