Підхід до обчислення рівноважних потоків продукції конкурентних фірм через мережі ланцюгів постачання при ресурсних обмеженнях і ризикованих умовах - Gorbachuk, Vasyl; Dunaievskyi, Maksym; Suleimanov, Seit-Bekir (ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ, 2023)
У роботі наведена методика зведення до системи варіаційних нерівностей задачі пошуку рівноважних за Нешем потоків продукції фірм, які працюють в ризикованих умовах і мають ресурсні обмеження на фактори виробництва, через мережі ланцюгів постачання.