Вплив резонансних частот на термонапружений стані несучу здатність біметалевого циліндра за електромагнітної дії в режимі з імпульсним модулівним сигналом: Fìz.-mat. model. ìnf. tehnol. 2017, 25:90-99 - Musij, Roman; Melnyk, Nataliya (ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ, 2018)
Чисельно проаналізовано термонапружений стан, несучу здатність і властивості контактного з’єднання порожнистого біметалевого циліндра за електромагнітної дії в режимі з імпульсним модулівним сигналом залежно від амплітудно-частотних характеристик такої дії за резонансних частот електромагнітного поля.