Моделювання масопереносу в складних пористих середовищах циліндричної форми. - П’янило, Ярослав; Іващенко, Ольга; Лянце, Ганна; Калиніченко, Олександр; Лопатьєв, Анатолій; Торський, Адріан (ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ, 2023)
В роботі побудована математична модель масопереносу в складному пористому середовищі, яке має форму пустотілого циліндра заданої висоти. Досліджено вплив параметрів пористого середовища на процес розподілу тиску.