Про обчислення гіпергеометричної функції F4 (1,2;2,2; z1, z2 ) за допомогою гіллястого ланцюгового дробу спеціального вигляду: Fìz.-mat. model. ìnf. tehnol. 2021, 32:86-90 - Hladun, Volodymyr; Hoyenko, Nataliya; Ventyk, Levko; Manziy, Oleksandra (ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ, 2021)
У роботі, використовуючи деякі рекурентні співвідношення, побудовано розвинення гіпергеометричної функції Аппеля F4 (1,2;2,2; z1, z2 ) у гіллястий ланцюговий дріб спеціального вигляду. Отримано явні формули для коефіцієнтів побудованого розвинення. Досліджено структуру отриманого гіллястого ланцюгового дробу. Обчислено значення підхідних дробів та відповідних частинних сум гіпергеометричного ряду в різних точках двовимірного комплексного простору. Здійснено порівняльний аналіз отриманих значень, результати якого підтверджують ефективність застосування гіллястих ланцюгових дробів для обчислення значень гіпергеометричної функції F4 (1,2;2,2; z1, z2 ) в просторі C2 .